Yarka Tavuk

Resim
 Yumurta dönemine girmiş hayvana Yarka denir ve 16/20 hafta arasında ki ismidir.

              Ataks, Lohman Brown, Sasso, Ligorin, Nick Brown, Pleymut bu türlerin arasındadır. Yarkalar ortalama 20 haftalıkken 1.4-1.5 kilogram ağırlığındadır. Yarkalar, 18-20 hafta arası ilk yumurtalarını vermeye başlar.

              Ataks, Lohman Brown, Nick Brown, Sasso, Ligorin, Pleymut cinsi yarkalar 20.haftadan sonra sürekli yumurta vermektedir. En verimli olduğu zaman 20.haftadan sonradır.

             Yarka piyasası her geçen gün büyümekle birlikte tavuk ve yumurta talebi de artan nüfus ve dengelli beslenmenin sağlık için ne kadar önemli olmasınız anlaşılmasıyla sürekli artmakta ve gelişmektedir.

             Nüfus artışı ve diğer faktörler ile birlikte artan taleple birlikte özellikle yumurta sektörü ve beyaz et sektörü son hızla gelişmekte, yeni kuruluşlar kurulmaktadır. Devletimizin özellikle hayvan ve hayvansal gıdaların üretimleri için verdiği destek ve hibelerde artınca bu sektörde yatırımcı ve girişimcilerin gözdesi haline geldi.

             Yarka, basit olarak tavuğun yumurtlama dönemine gelmiş haline denir. Yarka döneminin tavukçuluk sektörüne girenler için ekonomik anlamda çok iyi bir süreç içerisinde olduğunda tercih edilen yatırım şeklidir.

            Bu sektöre girmek isteyenler, tavukları civciv halinde alıp, yaklaşık, 18 ile 20 hafta bekledikten sonra yumurta almak yerine, yarka tavuğa yatırım yaparak, tavukları aldıktan 1-2 hafta içerisinde yumurta almaya başlayabilir ve  para kazanmaya başlarlar. Canlı tavuk piyasasında Çetinler Tavukçuluk olarak, sürekli büyümeye ve yatırımcı-girişimcilere destek olmaya, onların isteklerini karşılamaya çalışıyoruz.

            Bizler sektöre girmek isteyen, küçük, orta ve büyük yatırımcı-girişimcilere en verimli ve yumurtlama seviyesine gelmiş olan yarka tavukları sağlıyoruz. Birçok farklı ırk üretimimiz bulunmakta. Sitemizde diğer sayfalarda bulunan Atak’s, Lohman Brown, Organik yumurta tavukları adlı yazılarımızı inceleyerek, size en uygun olan ırkları seçebilir, yatırımlarınızı yaparak, kısa sürede para kazanmaya başlayabilirsiniz.

            Unutmayınki, bitmeyen bir talebin olduğu bu sektörde, doğru şekilde işinizi yapmanızla birlikte çok iyi şekilde para kazanabilirsiniz.  Uzun zamandır Canlı tavuk sektöründe , sizlere en verimli ırklardan ve en verimli olan canlı tavukların toptan üretimini yapıyor ve sizlere bu konuda yardımcı oluyoruz. Şirket olarak, yatırımcı-girişimcilerimizle birlikte karşılıklı kazan-kazan modelini benimseyerek, bu sektörde en iyi şirketlerden birisi olmaya devam ediyoruz.
 
Site ici arama