Yumurta Tavugu Fiyatlari

Resim
Yumurta Tavuk / Yumurta Tavugu / Yumurta tavuk fiyatlari / 


·         Lohman Brown bu tür insanlar tarafından kahverengi ve de kırmızının karışımı bir renk olarak bilinmektedir.
·         Ligorin  tavuk cinsi ise beyaz olandır
·         Ata tavuğu ise siyah renktedir. Yumurtasının rengi ise kreme yakındır.
            Bir de tavuklar kendi aralarında ikiye ayrılır diyebiliriz. Bunlardan birincisi etlik olan tavuklar ikincisi ise yumurtalık olan tavuklar.


             Firmamız bünyesinde yer alan Etlik tavuklar tamamen hijyenik koşullarda üretilmektedir. Profesyonel kişiler tarafından üretildiği içinde her zaman sezona hazır bir şekilde bekletilmektedir. Şu an satışını yapmakta olduğumuz yarka tavuklarımız 16 haftalık yani 120 günlüktür sağlıklı ve de doğaldır. Yarka tavukları sizlere teslim edildikten sonra ise 15-25 gün içerisinde ilk yumurtalarını da vermeye başlayacaklardır. Firmamız bünyesindeki bütün yarka tavuklarımız uygun kümeslerde barındırılmakta ve tüm sağlık kontrolleri de veteriner hekimlerimiz tarafından yapılıp aşıları düzenli bir şekilde ve de gününde yapılmaktadır. Firmamız bünyesinden temin ettiğiniz yarka tavuklarımız sizin evlerinize ya da işletmelerinize kadar teslim edilecektir dilediğiniz kadar siparişleriniz içinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

             Firmamız Türkiye pazarında her zaman söz sahibi olmuştur özellikle de yarka, tavuk ve de yumurta pazarında bir hayli bilinen bir isme sahibiz bu gücümüzü de her zaman müşteri memnuniyetinden almaktayız. Zaten sektörde uzun süreden beri yer alıp her geçen gün daha da büyüyen yapımızla bunu çok daha iyi anlayabileceksiniz.

            Firmamız yarka ve de tavuk anlamında sürekli olarak kaliteyi konuşturmuş ve bu kalitesini de aynı ölçüde taşımayı başarmıştır. Bizim için önemli olan noktalardan birisi de tavukların bakımlarıdır. Bu yüzden de kafanızda herhangi bir soru işareti oluşturmamak adına tavuk yetiştiriciliğinde uygulamış olduğumuz bakım programı hakkında size önemli başlıklarımızı sunalım.

TAVUK YETİŞTİRİCİLİĞİ BAKIMI

Tavuk yetiştiriciliği bakım koşullarında yapılması gerekenler

 
            Tavuklarımız günlük olarak ekiplerimiz tarafından gerek sağlık gerekse hijyen anlamında kontrol edilmektedir. Buradaki günlük kontrol standartlarımız ise sağlık durumları, kümes içerisindeki hava koşulları (Kümesin Isısı), havalandırmanın yeterli olup olmaması, kanatlı hayvanlarımızın yemlemeleri ve de su durumları, kümesin ışık oranının ayarlanması, kümes içerisinde herhangi bir ölüm var ise ölüm miktarının belirlenmesi. Yemlemelerde altlıkların durumları tavukların hastalanmaması adına önemlidir bu nedenle de günlük olarak kontrolleri ve gerekiyorsa anında değişiminin yapılması sağlanır.

              Bu kısımdan sonra ise kendiniz bir tavuk beslemek istiyorsanız nelere dikkat etmeniz gerektiği noktasında bilgi vermek olacaktır. Tavukların ve de yarkaların genel olarak bakımları şu şekildedir.

·         Kümeslerini düzenli ve de olarak kontrol ediniz.
·         Kümesleri birbirinden uzak yerlere taşıyınız etraflarını tel ile çeviriniz.
·         Kümesiniz de yalnızca aynı yaşta olan kanatlı hayvanları bir arada tutmalısınız.  Özellikle de civciv üretimi yapıyorsanız kesinlikle kümeslerin birbirine uzak olmasına önem veriniz. Bunun nedeni bir kümeste olabilecek hastalıkların diğer kümeslere de bulaşmamasıdır.
·         Ziyaretçiler oldukça önemlidir. Bu nedenle de kümesinize herhangi bir ziyaretçi almamalısınız.
·         Kümeslere girdiğiniz de günlük elbiselerinizle değil de yalnızca kümes için uygun olan kıyafetlerle giriniz.
·         Veteriner ve de personelleriniz olacaksa ya da başka biri ilgileniyorsa yalnızca ona ait olan kıyafetler ve de botlar bulundurmalısınız.
·         Kümeslere girdiğinizde mutlaka ellerinizi yıkayıp dezenfekte edilmiş kıyafetlerinizi giymelisiniz.
·         Yemleme esnasında mutlaka dökme olan yemleri kullanınız.
·         Nakliye yapılacaksa o zaman kesinlikle nakliye şoförünü kümesiniz içerisine almayınız.

Sonuç olarak toparlayacak olursak yarka, tavuk ve de yumurtalar konusunda sizlere kısaca bilgi vermek istedik eminiz ki bu bilgiler doğrultusunda merakınızın da bir bölümü giderilmiş olacaktır ancak daha fazla detay istiyorsanız bunun için sitemiz www.cetinlertavukculuk.com ‘u ziyaret etmenizi öneriyoruz. Size gerekli detay bilgileri buradan rahatlıkla alabilir ve de dilediğiniz ürünün siparişini geçebilirsiniz.
Site ici arama